Leer werken met engelen

Engelen. Wie kent ze niet, ze zijn een soort ‘hot’ op dit moment. Waarschijnlijk heeft dat te maken met alle nieuwe energieën die op aarde komen. Daardoor beginnen we voorzichtig te ervaren en te verlangen naar liefde. Liefde voor alles, voor al wat is. Engelen verbeelden dit voor ons.

Cursus leer werken met engelenEngelen hebben nooit de ervaring gehad om in een lichaam op aarde te leven. Zij zijn onstoffelijk intelligente velden van energie. Wij kunnen ze niet zien, maar wel voelen.

Onze ziel, die ook vol liefde is, heeft dit contact wel. Engelen zijn een en al liefde, wijsheid en toewijding. Zij zullen nooit ongevraagd iets ondernemen. Door met Engelen in contact te treden, leren ze ons weer in contact te komen met onze eindeloze grote Goddelijke liefde, de liefde van de Bron.

Over de workshop

Tijdens deze workshop gaan we door geleide meditatie contact maken met je beschermengel, die vanaf onze geboorte bij ons is. Door met Engelen te werken ontdek je steeds meer de leiding die je krijgt. Dit kan je innerlijke vrede, liefde en helderheid brengen.

Weet dat Engelen nooit iets zonder uitnodiging doen.

Workshopinformatie

Duur:   2 uur

Inbegrepen:  syllabus, koffie & thee

Aantal deelnemers:  minimaal 2 tot maximaal 6

Data: zie de agenda voor cursusdata (min. 48 uur van tevoren aanmelden)

Prijs:  €35,00 per persoon

Locatie:  BewustZijn & Balans, Dillenburg 150, Lochem

LET OP:  heb je zelf 2 of meerdere geïnteresseerden dan is er de mogelijkheid om een andere datum of dag te plannen. Neem hiervoor contact met ons op.