Cursus 7 Chakra’s

Chakra’s zijn belangrijke energiecentra die zich in je lichaam bevinden. Wanneer de chakra’s in balans zijn, met andere woorden niet te los of juist te strak ‘aangedraaid’, dan kan de energie goed doorstromen en kunnen we floreren. Dit betekent dat het lichaam beter bestand is tegen depressie, angst, verdriet en ziekte.

Elk van de 7 chakra’s heeft zijn eigen rol in de balans en doorstroming van energie. Een chakra kan verbonden worden aan een bepaald onderdeel van lichaam en geest. Ook is elk chakra is verbonden met bepaalde organen of delen van het lichaam. Lees hier meer over de rol van de verschillende chakra’s.

Om je chakra’s te ontwikkelen en in balans te brengen kan je een aantal methoden gebruiken. Zo kun je denken aan meditatie, yoga en ademhalingstechnieken. Belangrijk is echter om eerst te begrijpen en te leren werken met je chakra’s.

De cursus

In de cursus behandelen we de 7 chakra’s in ons lichaam. Je krijgt uitleg over de plaats in het lichaam, het functioneren en alles wat verband houdt met deze chakra’s.

Je gaat leren je eigen chakra’s te voelen en er mee te werken. Deze cursus biedt je de mogelijkheid om een nieuwe dimensie van genezing en groei aan te boren. Het onderzoekt de aard van het menselijk energiesysteem en geeft aan hoe de energie kan groeien en veranderen door healing van je 7 energiecentra, de chakra’s.

Opgelet: healing is geen medische behandeling. Wees wijs en combineer.

Cursusinformatie

Aantal lessen:   8 lessen (wekelijks; m.u.v. schoolvakanties)

Duur per les:   2½ uur

Inbegrepen:  syllabus, koffie & thee

Aantal deelnemers:  minimaal 2 tot maximaal 6

Data:  zie de agenda voor cursusdata (min. 48 uur van tevoren aanmelden)

Bijzonderheden:  trek gemakkelijke, niet-knellende kleding aan

Prijs:  €225,00 per persoon

Locatie:  BewustZijn & Balans, Dillenburg 150, Lochem

LET OP:  heb je zelf 2 of meerdere geïnteresseerden dan is er de mogelijkheid om een andere datum of dag te plannen. Neem hiervoor contact met ons op.