Eenheidsheling

Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam, geest en ziel, oftewel het brengen van eenheid. Met andere woorden, het brengt je dichter tot je ware aard (ook wel het ‘pure Zijn’ genoemd).

Met behulp van eenheidsheling zal je met meer zelfvertrouwen, kracht, plezier en ontspanning in het leven staan.

Lees hier meer over wat eenheidsheling nou eigenlijk precies is.

Wat gebeurd er in een eenheidshealing?

Tijdens een heling wordt gewerkt met Eenheidsenergie. Deze eenheidsenergie is afkomstig van de heelheid. Eenheidsenergie verbindt alles met de eenheid, in puurheid, oprechtheid en liefde. Het brengt eenheid in geest en lichaam, waardoor de ziel steeds meer toegang krijgt tot het lichaam. Lichaam, geest en ziel worden hierbij meer en meer één.

Het enige wat jij hoeft te doen, is op een ontspannen manier de energie ontvangen en vervolgens meegaan met de nieuwe energie die je hebt ontvangen.

Voor wie is eenheidshealing geschikt?

Eenheidsheling is een energetische behandeling die voor iedereen geschikt is. Al zal het bij iedereen een andere uitwerking hebben, afhankelijk van dat wat aan heling onderhevig is en losgelaten kan worden.

Opgelet: healing vervangt geen medische behandeling. Wees wijs en combineer.

Zelf een eenheidshealing ondergaan

Wil je zelf een eenheidshealing ondergaan? Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Duur:   60 minuten

Afspraak:  neem contact met ons op voor een afspraak

Prijs:  €45,00

Let op: het is mogelijk en soms zelfs aan te raden om meerdere healingsessies te plannen. Dit kunnen we desgewenst bespreken bij de eerste sessie.