Cursus Metamorfose Massage

Metamorfose houdt zich bezig met het herstellen van de verbinding tussen lichaam (aarde) en geest door zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom (=reflexzone chakra’s) op voet, hand en hoofd.

Door langs de benige middenlijn op de punten van de reflexzone chakra’s lichtjes te masseren kan de prenatale periode weer naar voren worden gehaald en vrijgemaakt. Tevens kunnen er blokkades opgeruimd worden

Meer weten over metamorfose massage? Hier vind je meer informatie over wat metamorfose massage is en hoe het kan helpen.

De cursus

Als vanuit een houding van aandacht en verwondering een metamorfose behandeling gegeven wordt kan de levenskracht zijn gang gaan en kan zich in de te behandelen persoon het eigen unieke proces van heelwording voltrekken.

Graag wil ik je laten kennis maken met metamorfose massage. Tijdens deze cursus zal je merken dat het om eenvoudige handelingen gaat die je gaat geven maar ook ontvangen. Er is ook ruimte gemaakt om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Cursusinformatie

Aantal lessen:   3 lessen (wekelijks; m.u.v. schoolvakanties)

Duur per les:   2 uur

Inbegrepen:  syllabus, certificaat, koffie & thee

Aantal deelnemers:  minimaal 2 tot maximaal 4

Data:  zie de agenda voor cursusdata (min. 48 uur van tevoren aanmelden)

Prijs:  €90,00 per persoon

Locatie:  BewustZijn & Balans, Dillenburg 150, Lochem

LET OP:  heb je zelf 2 of meerdere geïnteresseerden dan is er de mogelijkheid om een andere datum of dag te plannen. Neem hiervoor contact met ons op.