Wat is Eenheidsheling?

Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam, geest en ziel, oftewel het brengen van eenheid. Met andere woorden, het brengt je dichter tot je ware aard (ook wel het ‘pure Zijn’ genoemd).

Het doel van eenheidsheling is groeien naar heelheid, eenheid en liefde door ontwikkeling van je bewustzijn. Eenheidsheling helpt hierbij; het roept emotionele patronen op en dat wat je los mag laten aan karma. Het ruimt als het ware op wat je niet meer nodig hebt en geeft aan wat je mag verwerken. Dit kan zowel op lichamelijk vlak, emotioneel vlak of op geestelijk vlak.

Met behulp van eenheidsheling zal je met meer zelfvertrouwen, kracht, plezier en ontspanning in het leven staan.

Eenheidsergie is anders dan Reiki, dat met symbolen werkt. Ook is het anders dan Shamballa, dat is verbonden met meesters als Kuthumi en Gabriël. Tevens verschilt het van Reconnective Healing, dat werkt met energie van de Plejaden.

Hoe werkt Eenheidshealing?

Eenheidsheling werkt in op emotionele, mentale, spirituele en fysieke processen. Het reikt precies datgene aan dat jij nodig hebt om tot bloei te komen. Daarnaast geeft het je vanzelf de gelegenheid de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te maken.

Leidend daarin is je ziel, die bepaalt wat je nu los mag laten, hoe dat gebeurt en in welk tempo. Het brengt eenheid in geest en lichaam, waardoor de ziel steeds meer toegang krijgt tot het lichaam. Lichaam, geest en ziel worden meer en meer één. Als gevolg van deze persoonlijke groei kun je veranderingen in je lichaam bemerken.

Tijdens een heling wordt gewerkt met Eenheidsenergie. Deze eenheidsenergie is afkomstig van de heelheid, voorbij de dimensies.

Eenheidsenergie kan als volgt omschreven worden:

Zij heeft geen directe binding meer met wat ‘is’. Zij is ongescheiden, gaat aan alle deelheden voorbij. Zij gaat verder dan de Bron van alles, daaruit haar niets geschapen wordt. Zij is, was en zal zijn zoals zij altijd is geweest. Met haar is alles wat geschapen is verbonden, maar komt er niet uit voort. Zij is puur, ongedeeld en uit haar komt niets voort, maar alles wat voortkomt is met haar verbonden.

Voor wie is Eenheidshealing geschikt?

Eenheidsheling is een energetische behandeling die voor iedereen geschikt is. Al zal het bij iedereen een andere uitwerking hebben, afhankelijk van dat wat aan heling onderhevig is en losgelaten kan worden.

Geïnteresseerd om zelf een healing te ondergaan? Kijk dan hier verder: