Even voorstellen

We leven in een wereld waarin we de verbinding met de natuur, de krachten om ons heen en met ons zelf zijn kwijtgeraakt. De beweging is ingezet, een beweging in de richting van een nieuwe tijd waarin we steeds
meer vanuit ons hart en intuïtie gaan leven.

Diane Schutte-Brouwer - BewustZijn & Balans

Mijn naam is Diane Schutte-Brouwer, geboren 1953.

Toen ik na verschillende waarschuwingen goed ziek ben geworden en door vele toespelingen die ik van buitenaf kreeg, begreep ik eindelijk dat ik toch anders te werk moest gaan.

Na zelf de nodige behandelingen op verschillend gebied te hebben ondergaan, wilde ik zelf ook andere mensen kunnen helpen. De ene cursus volgde de andere op en ik kreeg er steeds meer plezier in.

Door bewust ZIJN, kwam ik steeds meer in balans.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als therapeut, healer, coach en counseler.

Voor mij is het belangrijk om liefdevol en met respect een ieder te helpen. Ik zorg voor een prettige, ontspannen en veilige sfeer, zodat je met vertrouwen jezelf kunt zijn èn kunt vinden.

Psychische of lichamelijke lasten verhelpen is niet alleen helen, het biedt de gelegenheid tot groei, tot steeds meer geluk, begrip en kracht.

Ik wil graag mensen helpen om hun balans te vinden, bewuster te zijn en op weg te helpen in hun spirituele ontwikkeling en welzijn.


In mijn praktijk BewustZijn & Balans verzorg ik verschillende workshops, cursussen en massages. Ook  verzorg ik counceling sessies en healing sessies.

Het aanbod van BewustZijn & Balans:

Cursussen

Workshops

Massages

Consult

Healing