Leer je eigen gids kennen

Steeds meer mensen ervaren in deze tijd dat we meer en meer bij ons gevoel kunnen komen. In de fijnstoffelijke wereld staat liefde op de eerste plaats. Ieder mens heeft vanuit de fijnstoffelijke wereld een eigen geleide Gids en andere Gidsen die je begeleiden in je leven hier op aarde. Gidsen zijn er om je te helpen op je spirituele pad tijdens je leven. Zij zullen zich nooit aan je opdringen en wachten geduldig op contact dat je zelf zoekt.

Je hebt een Gids die vanaf je geboorte al bij je is. Andere Gidsen zijn er tijdelijk en hebben allemaal hun specialisme waarmee ze jou kunnen begeleiden. Is hun taak volbracht zullen ze zich terug trekken en plaats maken voor de Gids die jou op een ander vlak verder kan helpen.

Over de workshop

In de workshop leer je weer luisteren naar de oeroude kennis die in ons ligt opgeslagen. Als je openstaat voor contact met je Gids zal deze tijdens een geleide meditatie je liefdevol tegemoet treden. Je kan de band met je Gids verdiepen en de liefdevolle energie van je Gids waarnemen.

Veel mensen ervaren dit contact als een verrijking van je leven.

Workshopinformatie

Duur:   2 uur

Inbegrepen:  koffie & thee

Aantal deelnemers:  minimaal 2 tot maximaal 6

Data: zie de agenda voor cursusdata (min. 48 uur van tevoren aanmelden)

Prijs:  €35,00 per persoon

Locatie:  BewustZijn & Balans, Dillenburg 150, Lochem

LET OP:  heb je zelf 2 of meerdere geïnteresseerden dan is er de mogelijkheid om een andere datum of dag te plannen. Neem hiervoor contact met ons op.