Metamorfose Massage

Metamorfose massage gaat uit van de gedachte dat het bewuste leven begint bij de conceptie wanneer de eerste cel wordt gevormd. Tijdens de zwangerschap, tussen de conceptie en de geboorte wordt de basis gelegd voor het fysieke, mentale en het gevoelsleven. De techniek creëert de voorwaarde voor positieve verandering in het lichaam. Zij richt zich net als reflexologie op de reflexzones in de voet.

Metamorfose houdt zich bezig met het herstellen van de verbinding tussen lichaam (aarde) en geest door zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom (=reflexzone chakra’s) op voet, hand en hoofd.

Hoe werkt metamorfose massage?

Ons leven na de geboorte steunt en wordt  beïnvloed door de prenatale periode (oftewel de periode tijdens zwangerschap). Deze periode bevindt zich op de voet van de grote teen langs de benige middenlijn naar de hiel.

Door langs de benige middenlijn lichtjes te masseren kan deze periode van 9 maanden weer naar voren worden gehaald en vrijgemaakt. Tevens kunnen er blokkades opgeruimd worden.

Tijdens een metamorfosemassage worden voeten, handen en het hoofd behandelt.

  • De voeten zetten beweging in waardoor de energie vrijkomt.

Metamorfosemassage Voeten BewustZijn & Balans

  • De handen zorgen er voor dat de vrijkomende energie gebruikt kan worden om te handelen.

Metamorfosemassage Handen BewustZijn & Balans

  • Het hoofd zorgt er voor dat men zich bewust is van de energieverandering (waardoor er verandering kan plaatsvinden). 

Metamorfosemassage Hoofd BewustZijn & Balans

Als vanuit een houding van aandacht en verwondering een metamorfose behandeling gegeven wordt kan de levenskracht zijn gang gaan en kan zich in de te behandelen persoon het eigen unieke proces van heelwording voltrekken.

Wat gebeurd er na een metamorfose massage?

De metamorfosemasseur kan niet voorspellen of waarborgen wat er na een metamorfosemassage zal gebeuren omdat dit van de levenskracht van elk persoon afhangt en die is uniek voor iedereen.

Men voelt zich vaak geactiveerd of juist heel ontspannen of allebei. Door de energieverschuiving kan men soms gebeurtenissen uit het verleden herbeleven of bepaalde emoties hebben die een dag of twee kunnen duren. Dit is een deel van het proces om oude patronen ter sprake te brengen en om deze te verwerken.

Ondanks dat de metamorfosemassage grote verschuivingen kan bewerkstelligen, gebeurt dit altijd op een niveau dat de persoon aan kan. Soms zijn veranderingen onmiddellijk merkbaar, terwijl zij ook subtieler kunnen zijn.

Deze veranderingen kunnen verbeteringen van fysieke, geestelijke of emotionele gezondheid tot aan een algemeen gevoel van het hebben van meer energie en vertrouwen tot gevolg hebben.

Het is ook mogelijk dat het kan leiden tot het vrijgeven van oude gewoonten of het verwerken van het verleden.

Voor wie is metamorfose massage geschikt?

De Metamorfosemassage is zacht en volledig veilig voor iedereen. Zowel voor zwangere vrouwen als voor kinderen, dus iedereen van jong tot oud.

De techniek kan op zichzelf of naast conventionele geneeskunst, als alternatieve en andere therapieën worden toegepast.

Zelf een massage ondergaan

Wil je zelf een massage ondergaan? Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Duur:   75 minuten

Afspraak:  neem contact met ons op voor een afspraak

Prijs:  €45,00

Geïnteresseerd om zelf een cursus te volgen? Kijk dan hier verder: